Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

Verbouwing: Derde supermarkt

De derde supermarkt zal in de winkelpassage op niveau +1 komen. De harde scheiding tussen food op de begane grond en non-food boven wordt hiermee doorbroken en het winkelcentrum zal vanuit holistisch perspectief meer één geheel gaan vormen.
Wij zullen een aantal huurders in Carnisse Veste gaan verhuizen om plaats te maken voor de 3e supermarkt. Deze supermarkt komt op de plek waar nu nog Kruidvat, het kantoor van PingProperties, BRUNA (leeg), Nelson, Kruithof en Your Choice (gedeeltelijk) zijn gevestigd.
Wij zijn blij om te melden dat na de komst van deze supermarkt het winkelcentrum weer voor 100% is verhuurd. Zo blijft Carnisse Veste ook op langere termijn het krachtige boodschappencentrum voor de bewoners van Barendrecht en omgeving.

 

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen