Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

Verbouwing: Rolbanden

De bedoeling was om de roltrappen samen met de verbouwingswerkzaamheden voor de derde supermarkt integraal te vervangen door de rolbanden. PingProperties en de gemeente zijn echter nog in overleg over de ingediende omgevingsvergunningaanvraag. Dus we hebben dit helaas moeten loskoppelen. De roltrappen in de parkeergarage zijn inmiddels weggehaald en vervangen door een vaste trap. De roltrappen zijn verwijderd omdat deze technisch op waren en wij de veiligheid van onze bezoekers willen waarborgen. Deze vaste trap is een tijdelijke oplossing om beide verdiepingen op een veilige manier toegankelijk en bereikbaar te houden. In de toekomst worden de twee rolbanden alsnog gerealiseerd. Deze rolbanden zijn geschikt om met een winkelwagentje op en af te gaan zodat de nog nieuw te bouwen supermarkt in de winkelpassage boven bereikbaar is. De rolbanden zullen beneden in de parkeergarage direct aansluiten op de huidige gang met o.a. de Albert Heijn en Jumbo supermarkt. 

 

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen