Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

Verbouwing: Toekomstbestendig winkelcentrum Carnisse Veste

Winkelcentrum Carnisse Veste maakt zich op voor de komst van een derde supermarkt. Om plaats te maken voor deze 3e supermarkt is er al veel gebeurd en gaat er de komende maanden nog meer gebeuren in het winkelcentrum.

Om het winkelcentrum toekomstbestendig te houden en bezoekersaantallen en omzetten op peil te houden is de komst van een 3e supermarkt in de visie van PingProperties essentieel. De detailhandel wordt de laatste jaren geconfronteerd met vele maatschappelijke, technologische en economische uitdagingen die elkaar in snel tempo opvolgen (o.a. online winkelen, COVID, inflatie etc.). Toenemende leegstand is vaak het gevolg. Zo zijn in Carnisse Veste Blokker, Hunkemöller, BRUNA en D-Reizen in korte tijd vertrokken. Als niet tijdig op de ontwikkelingen wordt ingespeeld is het gevaar dat het winkelcentrum in een neerwaartse spiraal raakt. Toenemende leegstand, verloedering en criminaliteit liggen dan op de loer. Dat willen we natuurlijk niet. Carnisse Veste moet het mooie (wijk)ontmoetingscentrum blijven waar het voor iedereen prettig is om naar toe te gaan en waar iedereen terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, verzorging en benodigdheden.

Jouw kwaliteitsmerken…. altijd makkelijk bereikbaar!

Eindresultaat

Met uitvoering van de werkzaamheden -naast het reguliere planmatige onderhoud dat wij uiteraard uitvoeren- is het winkelcentrum goed voorbereid op de toekomst en kan Carnisse Veste er weer voor 20-30 jaar tegenaan!

Updates

Wij zullen u op de website van Carnisse Veste 1x per maand op de hoogte houden van de voortgang en eventuele nieuwe ontwikkelingen.

 

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen