Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

VERBOUWING: LIFT RENOVATIE EN TIJDELIJKE LIFT

Vrijdag 18 augustus

Vrijdag 18 augustus 2023 wordt er eenĀ  tijdelijke lift geplaatst naast de trap. Dit om de toegankelijkheid van het winkelcentrum voor minder validen, ouderen en bezoekers met een kinderwagen te waarborgen tijdens de lift renovatie. Op deze vrijdag zal de trap in verband met veiligheidseisen niet voor publiek toegankelijk zijn. Het winkelende publiek zal zoveel mogelijk omgeleid worden naar de roltrappen aan het Havenhoofd. Naar verwachting is de tijdelijke lift uiterlijk maandag 21 augustus beschikbaar. Het streven is echter om vrijdag 18 augustus zowel de tijdelijke lift als de trap weer operationeel en toegankelijk te hebben voor het publiek.

 

Maandag 21 augustus

Omwille van de technische levensduur van de personenlift gaan wij deze installatie grootschalig reviseren. Hierna zou deze installatie de komende 10-15 jaar weer goed moeten functioneren. Dit doen wij ook ter voorkoming van opsluitingen en storingen, zoals deze zich in het recente verleden hebben voorgedaan. De liftrenovatie van de vaste personenlift vindt vanaf maandag 21 augustus 2023 plaats. De werkzaamheden starten niet voordat er een tijdelijke lift is geplaatst en in gebruik kan worden genomen (zie hierboven). De renovatiewerkzaamheden nemen ongeveer 2 weken in beslag.

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen