Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

Verbouwing: Liftrenovatie

Maandag 11 september

De revisie van de vaste personenlift heeft inmiddels plaatsgevonden. Iedereen kan weer volop veilig gebruik maken van de lift.

Alleen de cabinedeuraandrijving dient nog vervangen te worden. Dit wordt later uitgevoerd omdat deze onderdelen een langere levertijd hebben. De werkzaamheden nemen 1-2 dagen in beslag en worden naar verwachting over ca. 8 weken uitgevoerd. Dit belemmert absoluut niet het (veilig) gebruik van de installatie op dit moment.

In verband met de verwijdering van de tijdelijke lift zullen op deze dag(en) de minder valide mensen en mensen met een kinderwagen die afhankelijk zijn van de lift worden begeleid. Hierop komen wij terug zodra bekend is wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij waarborgen dat het op die dagen voor alle doelgroepen mogelijk blijft om van boven naar beneden (of andersom) te komen.

 

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen