Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

VERBOUWING: Lekkage winkelcentrum Carnisse Veste wordt opgelost – 8 april 2024

PingProperties heeft opdracht gegeven om de lekkages in de winkelpassage bij Albert Heijn en Jumbo te verhelpen. De lekkages zijn gedurende de afgelopen 20 jaar ontstaan en hebben steeds ernstiger vormen aangenomen. Vanwege de complexiteit van het probleem hebben wij diverse experts en adviseurs in de arm genomen om een integraal plan te maken om dit op te lossen. Daarom heeft dit wat langer geduurd. Wij zijn blij dat we de oorzaak inmiddels hebben kunnen doorgronden en binnenkort kunnen starten met de werkzaamheden om het probleem definitief op te lossen.

Wat gaan we doen?
Om de lekkages bij Albert Heijn en Jumbo  te verhelpen wordt het loopdek van de passage bij de winkels op de 1e etage gedeeltelijk vervangen. De bestaande afwerklaag wordt er volledig uitgehaald en met nieuwe materialisatie opnieuw opgebouwd. Om de vloer waterdicht te maken wordt o.a. een nieuwe waterkerende laag, drainagemat, hemelwaterafvoer en nieuwe klinkerbestrating aangebracht.

Waar?
De werkzaamheden vinden plaats aan het einde van de passage ter hoogte van de buitenroltrappen bij Jaya’s en Nails & Spa (cirkel) en het beginstuk van de passage tot aan de etalages van VIP en Shoeby Fashion.

Bereikbaarheid?
Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels bereikbaar. Afhankelijk aan welke zijde de werkzaamheden plaatsvinden is de opgaande of neergaande roltrap beschikbaar. De roltrap die beschikbaar is zal worden uitgezet, zodat mensen naar boven of beneden kunnen lopen. Om drukte te voorkomen wordt het publiek via signing geadviseerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de trap en lift in de P-garage.

Wie?
Van Delft Infra uit Capelle aan den IJssel is aannemer voor dit project. Zij hebben in 2022 ook het podium aan het Middeldijkerplein herbestraat. Van Delft heeft veel ervaring met dit soort complexe trajecten. De veiligheid wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gewaarborgd en waar nodig worden bouwhekken geplaatst.

Wanneer?
Aanvang: 8 april 2024 (voorbereidende werkzaamheden 5 april).
Doorlooptijd: ca. 10 weken (werk gereed omstreeks 15 juni).

Overlast
De aannemer doet zijn best om overlast zoveel mogelijk in te perken. Het is echter onvermijdelijk dat er geluidsoverlast zal zijn vanwege de constructieve aard van de werkzaamheden (sloopwerkzaamheden, snijden van bouwmaterialen, branden van dakbedekking). We maken duidelijke afspraken met de aannemer om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dank voor uw begrip
Vanwege de belastende aard van de werkzaamheden doen wij  een beroep op jullie begrip en geduld in deze. De werkzaamheden zijn absoluut noodzakelijk om de lekkages te verhelpen en verergering van de problemen in de toekomst te voorkomen. En daar zijn we allemaal bij gebaat.

Afstemming
Er vindt nadere afstemming plaats met de winkeliers die het meest te maken krijgen met de werkzaamheden.

*WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Voor meer informatie bent u van harte welkom op het PingProperties kantoor op 1e etage van het winkelcentrum (naast de winkel van Kruidvat). Zij zijn iedere werkdag in de ochtend geopend en woensdag de hele dag.

meer actuele berichten

Openingstijden

Winkelcentrum Carnisse Veste is 7 dagen per week geopend

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden per winkel
Winkeldeelname koopzondag
Openingstijden feestdagen