"Bij Kippie verrassen we onze klanten elke dag met de heerlijkste producten"
HOE GAAT HET NU MET
FRANCHISENEMER MARCO (26 JAAR)
Marco was pas eenentwintig jaar oud toen hij als franchisenemer van Kippie zijn eigen zaak opende in Carnisse Veste. Ruim vier jaar later vult hij nog iedere dag met een glimlach zijn toonbank met de lekkerste kant-en-klaarmaaltijden, gegrilde producten, snacks, verse broodjes en de bekende Kippiepannen. ‘Bij Kippie verrassen we onze klanten elke dag met de heerlijkste producten.’
De jonge ondernemer is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken. ‘De broodjes bereiden we dagelijks vers en we kruiden, grillen en garen het vlees zelf. Samen met mijn team zorg ik dat de winkel er netjes uitziet en de klanten goed geholpen worden. Uiteraard is er altijd ruimte voor een praatje met de klant. Dat vind ik persoonlijk erg leuk, want zo leer je elkaar steeds beter kennen en dat schept een band.’
Ook tijdens de coronaperiode heeft Marco het druk. ‘Mensen blijven nu tijdens de zomervakantie dichter bij huis en gaan minder uit eten. Ik merk dat ze dan thuis een klein feestje maken met onze kant-en-klare maaltijden of andere lekkernijen. Het is makkelijk en zo zet je toch iets speciaals op je menu.’
Marco ziet natuurlijk dagelijks de heerlijkste gerechten in zijn winkel voorbij komen, maar voor welk gerecht kan je hem ’s nacht wakker maken? ‘Dat is een lastige vraag. Ik ben namelijk een grote liefhebber van vlees en vind bijna alles lekker. Als ik dan toch zou moeten kiezen, dan ga ik voor de pasta pesto. Je kan het koud of warm eten, beide zijn heerlijk. De pasta pesto is sinds kort onderdeel van ons assortiment. Je moet hem echt een keer geproefd hebben!
Terug naar de winkelpagina van Kippie"Iedereen zou bij ons langs moeten komen voor de Kippiepan."
Kennismaken met franchisenemer Marco (25 jaar)
Zijn loopbaan in de food retail begon met een zaterdagbaantje bij een poelier op de markt. Hij maakte een uitstapje naar de kaashandel, maar uiteindelijk kwam Marco bij Kippie terecht. Dat beviel zo goed dat hij drieënhalf jaar geleden als franchisenemer zijn eigen zaak opende in Carnisse Veste.
Kippie past ontzettend goed bij Marco. ‘Ik ben zelf een grote liefhebber van vlees. Kippenpoten, grillworst en spareribs, ik vind het allemaal erg lekker! Het is erg leuk om andere mensen ook enthousiast te maken over onze producten.’
Marco houdt van de afwisselende werkzaamheden bij Kippie. ‘We kruiden, grillen en garen het vlees zelf. Ook bereiden we de belegde broodjes hier. Dat is erg leuk om te doen. Daarnaast vind ik het gezellig om met de klanten om te gaan. Ik maak ze graag blij met onze producten.’
Waarom iedereen volgens Marco bij Kippie langs zou moeten komen? ‘Voor de Kippiepan. Dat is een elektrische warmhoudpan die gevuld is met hapjes en maaltijden. Je koopt de inhoud en leent de pan erbij zodat je de maaltijd eenvoudig op kunt warmen. Als je de pan inlevert krijg je het statiegeld van 15 euro terug. Het is een heel speciaal concept. Sommige mensen kennen onze winkel niet, maar de Kippiepan wel!’
Terug naar de winkelpagina van Kippie