Winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

Kippie

Kippie biedt de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Daarmee is Kippie hét toonaangevende franchisebedrijf van Nederland in deze branche.

De vestiging in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht bevindt zich in een winkelpand dat wordt gedeeld met Bakkerij Klootwijk en Kaas en Zo. Drie versspecialisten bij elkaar, wat wil je nog meer…?

Bij Kippie staan waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument centraal. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de fameuze Kippiepannen. Je wordt door Kippie elke dag verrast met de lekkerste producten.

Of je nu direct van de vers gegrilde producten wilt genieten of ze thuis wilt opwarmen. Je hoeft alleen maar even langs te komen en smullen maar…!

Vragen? Ons telefoonnummer is 0180 – 769 035.

Meer informatie op de website van Kippie.

"Smullen van de lekkerste grill- en maaltijdproducten"

Openingstijden

Kippie is 6 dagen per week open

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 20.00
Zaterdag 08.00 - 17.00

"Iedereen zou bij ons langs moeten komen voor de Kippiepan."

Zijn loopbaan in de food retail begon met een zaterdagbaantje bij een poelier op de markt. Hij maakte een uitstapje naar de kaashandel, maar uiteindelijk kwam Marco bij Kippie terecht. Dat beviel zo goed dat hij drieënhalf jaar geleden als franchisenemer zijn eigen zaak opende in Carnisse Veste.

Kippie past ontzettend goed bij Marco. ‘Ik ben zelf een grote liefhebber van vlees. Kippenpoten, grillworst en spareribs, ik vind het allemaal erg lekker! Het is erg leuk om andere mensen ook enthousiast te maken over onze producten.’

Marco houdt van de afwisselende werkzaamheden bij Kippie. ‘We kruiden, grillen en garen het vlees zelf. Ook bereiden we de belegde broodjes hier. Dat is erg leuk om te doen. Daarnaast vind ik het gezellig om met de klanten om te gaan. Ik maak ze graag blij met onze producten.’

Waarom iedereen volgens Marco bij Kippie langs zou moeten komen? ‘Voor de Kippiepan. Dat is een elektrische warmhoudpan die gevuld is met hapjes en maaltijden. Je koopt de inhoud en leent de pan erbij zodat je de maaltijd eenvoudig op kunt warmen. Als je de pan inlevert krijg je het statiegeld van 15 euro terug. Het is een heel speciaal concept. Sommige mensen kennen onze winkel niet, maar de Kippiepan wel!’

Kippie